Comercializăm și montăm la nevoie

 

Oferim servicii complete pentru toți clienții care cumpără produse de la noi

 

Lucrăm cu frunizori consacrați în România și care oferă calitate la toate produsele. Vrem ca odată ce cumpărați de la noi să reveniți multumiți și să păstrăm o relație de lungă durată în proiectele voastre.

[ Cine suntem? ]

Unique Design - un website dedicat casei tale și proiectelor tale

Shoroom în Satu mare

La magazinul nostru fizic din Satu Mare găsiți cele mai noi modele la produsele dorite dar puteți veni și cu modelele dorite pe care proiectantul împreună cu dumneavoastră le-ați ales.

Transport

La cererea clienților asigurăm și transport pe distanțe mici sau mari. Vrem ca în afară de plăcerea de a vă decora casa cum doriți să nu aveți stresul transportului.

Plata cu cardul

Puteți plăti în showroom-ul nostru cu cardul, cu cash sau prin transfer bancar. Venim în sprijinul clienților pentru a putea plăti simplu și pentru a se bucura de produsele lor cât mai repede posibil.

Garanție

Oferim garanție pentru toate produsele cumpărate de la noi din magazin. Aceastea, în funcție de produs, pot fii între 1 și 2 ani de zile cu posibilitate de prelungire la cererea clientului.

Crează-ți propriul design

Orice proiect major imobiliar începe cu un design. Printre produsele noastre sigur se regăsesc și cele perfecte pentru dumneavoastră.

O parte din proiectele noastre propuse clientilor noștri
Toate produsele noastre se vând cu garanție!
Call Now ButtonSună pentru o ofertă