[ FAQ`s ]

Întrebările voastre frecvente

Asigurați transport?

La cererea clienților asigurăm și transport pe distanțe mici sau mari. Vrem ca în afară de plăcerea de a vă decora casa cum doriți să nu aveți stresul transportului.

Ce modalități de plată oferiți?

Puteți plăti în showroom-ul nostru cu cardul, cu cash sau prin transfer bancar. Venim în sprijinul clienților pentru a putea plăti simplu și pentru a se bucura de produsele lor cât mai repede posibil.

Se oferă garanție la produse?

Oferim garanție pentru toate produsele cumpărate de la noi din magazin. Aceastea, în funcție de produs, pot fii între 1 și 2 ani de zile cu posibilitate de prelungire la cererea clientului.

Câte produse aveți pe stoc?

Oferim servicii complete pentru toți clienții care cumpără produse de la noi

 

Lucrăm cu frunizori consacrați în România și care oferă calitate la toate produsele. Vrem ca odată ce cumpărați de la noi să reveniți multumiți și să păstrăm o relație de lungă durată în proiectele voastre.

Pot veni cu proiectul de la proiectant?

Orice proiect major imobiliar începe cu un design. Printre produsele noastre sigur se regăsesc și cele perfecte pentru dumneavoastră si da, puteți veni cu proiectul dorit.

În afară de uși ce mai comercializați?

Gresie, faianță, uși de garaj, usi de locuințe și birouri, elemente de umbrire atât exterioare cât și interioare, riflaje sau închideri.

Puteți aduce și cantități mai mari?

Chiar dacă aveți nevoie pentru casa dvs. sau pentru un proiect mai mare, noi avem un stoc nelimitat din toate produsele comandate.

Durează mult livrarea?

De obicei dacă avem în stoc produsele, livrarea acestora se face pe loc iar dacă nu, în câteva zile de la plasarea comenzii.

Call Now ButtonSună pentru o ofertă